Деканоїдзе обрушилася з гострою критикою на адресу Луценка

Деканоїдзе обрушилася з гострою критикою на адресу Луценка

Фото: УНІАН

Екс-реформатор вважає, що ГПУ боролася проти нової поліції.

Екс-глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе назвала генерального прокурора Юрія Луценка головним інструментом президента в боротьбі проти політичних опонентів.

Про це вона написала у своєму Facebook.

Вона пригадала, як Луценко захоплювався грузинськими реформами і активно підтримував у суді Вано Мерабішвілі.

"Чесно кажучи, я його краще дізналася, коли генеральна прокуратура продовжила традицію Шокіна і валила патрульну поліцію, використовуючи гасло - "вони думають, що круті? Ми їм покажемо". Так що вже давно, як генеральний прокурор є головним інструментом президента, влади в боротьбі проти політичних опонентів, проти НАБУ та антикорупційних реформ країни. Він насміхається над партнерами і ставить під удар всю технічну допомогу і довіру Заходу. Він говорить про беззаконня, знаючи, що закон змінили для того, щоб Україна отримала генпрокурора без правової освіти", - зазначила вона.

8 грудня поліція затримала Саакашвілі і відвезла в ізолятор СБУ в Аскольдовому провулку. Генпрокурор Юрій Луценко підкреслив, що зараз плануються слідчі дії і звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу для політика.

Політику закидають сприяння учасникам злочинних організацій. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Джерела ТСН.uа в правоохоронних органах стверджували, що Саакашвілі затримали в квартирі поліцейського Юрія Покиньбороди. Він заявляє, що його можуть ліквідувати.

Під слідчим ізолятором СБУ продовжують чергувати прихильники Саакашвілі

Під слідчим ізолятором СБУ продовжують чергувати прихильники Саакашвілі

Повʼязані теми:

Наступна публікація