Депутат Шахов пояснив ТСН походження пікантних фото, які підірвали Мережу

Депутат Шахов пояснив ТСН походження пікантних фото, які підірвали Мережу

Нардеп запевнив, що жодного роману між ним і "Діаною" немає.

Народного депутата Сергія Шахова заскочили на листуванні з дівчиною, яке складалася і з фотографій відвертого змісту. Віртуальна співрозмовниця була підписана "Діаною" та зверталася до політика словом "Роднюля", йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Вона питала про родину, гроші і справи просто зараз. Він радить увімкнути телевізор і подивитися на нього в парламенті. Шахов пояснив, що це листування з донькою його друга. "Юрій Бек удочерив дівчинку, якій я допомагаю – півтори тисячі гривень віддаю кожен місяць", - заявив Шахов. Він також запевнив, що пікантні фото з оголеними сідницями йому з телефону Діани надсилав саме Юрій, бо він не має власного смартфона – і це, за його словами, "приколи". Фотографію він показав ще раз журналістам ТСН зі свого телефона. І запевнив, що до Діани вона стосунку не має. "Їй років 15-16. Якщо чесно, я бачив Юру і Діану один раз за останні 8 років. Вони живуть узагалі у Вінниці", - розповів нардеп.

Нардепа Сергія Шахова спіймали за пікантним листуванням на робочому місці

Нардепа Сергія Шахова спіймали за пікантним листуванням на робочому місці

Але не лише Шахова ловили на переписці під час засідань парламенту. Депутат від "Самопомочі" Андрій Мірошник через скандальну переписку добровільно здав мандат. Він просто у сесійній залі планував відпустку на Мальдівах – обговорював тур ціною понад 10 тисяч євро. Відзначився також молодший брат Михайла Добкіна – Дмитро. Він замовив у Раді тур на 135 тисяч євро.

Трапляється, що SMS на телефонах депутатів у Раді розсекречують любовні романи. Так, через переписку журналісти дізналися про роман між сестрою Сергія Льовочкіна Юлією та її на той час політичним опонентом – б'ютівцем Віталієм Чудновським.

Кореспондент ТСН Дар'я Счастлива

Повʼязані теми:

Наступна публікація