Депутати БПП фіксують, як в регіонах збирають "мітингувальників" за 500 грн за добу – Луценко

Депутати БПП фіксують, як в регіонах збирають "мітингувальників" за 500 грн за добу – Луценко

Фото: УНІАН

Організовують акції, за словами депутатки, колишні регіонали та опозиція.

Заступник голови фракції "Блоку Петра Порошенка" Ірина Луценко заявила, що депутати їхньої політсили фіксують у регіонах винаймання "мітингувальників". Про це вона сказала під час погоджувальної ради.

"Депутати нашої фракції зафіксували по регіонах України "збирачів", які обіцяють 500 гривень за добу бажаючим прийняти участь в цих позірних акціях протесту", – повідомила Луценко, пише "Українська правда".

Депутатка запевняє, що серед організаторів подібних акцій є як "колишні представники Партії регіонів, які розстрілювали людей на Майдані, так і представники опозиційних сил, які тоді сиділи в тюрмі".

"Дико чути про союз, який намагається осідлати ці акції протесту, цей так званий Псевдомайдан, а точніше Антимайдан", – сказала Луценко.

Нардеп закликала не підтримувати цих акцій.

Зазначимо, що Юлія Тимошенко заявила про початок від 15 листопада безстрокової акції протесту.

"Завтра зранку люди, які втратили свої заощадження, виходять на безстрокову акцію протесту. До них приєднаються і профспілки", - заявила Тимошенко.

СБУ своєю чергою попереджала, що Росія готується провести в Україні в листопаді низку акцій із заворушеннями, щоб скомпрометувати Україну в очах європейської спільноти та завадити запровадженню безвізового режиму з Євросоюзом.

У Києві 15 листопада у зв'язку з протестами перекриють Хрещатик та введуть посилені заходи безпеки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація