Детективи НАБУ завітали із обшуком на підприємство "Укроборонпрому"

Детективи НАБУ завітали із обшуком на підприємство "Укроборонпрому"

Фото: УНІАН

Керівництво компанії підозрюють у незаконному заволодінні грошей, розтраті майна, а також відмиванні доходів.

Детективи НАБУ проводять обшуки на одному з підприємств-спецекспортерів державного концерну "Укроборонпром".

Керівництво компанії підозрюють у незаконному заволодінні грошей, розтраті майна а також відмиванні доходів, які були отримані злочинним шляхом.

У НАБУ повідомили, що посадові особи "під час укладання та виконання ряду зовнішньоекономічних контрактів на постачання комплектуючих до військової техніки, шляхом складання та видачі завідомо неправдивих документів про нібито надані державному підприємству послуги, привласнили кошти вказаного ДП в особливо великих розмірах".

За наявною у НАБУ інформацією, посадові особи згаданого держпідприємства можуть готувати протизаконний тиск на окремих детективів та Національне антикорупційне бюро в цілому. Також не виключені можливі провокації, - переконують у Національному антикорупційному бюро.

Нагадаємо, що раніше НАБУ розпочало розслідування щодо "чорної бухгалтерії" Партії регіонів

Також у Нацбюро наголосили, що зайва публічність може зашкодити викриттю корупційних правопорушень та притягненню винних до відповідальності.

Нагадаємо, близько 2 мільярдів доларів готівкою витратила Партія Регіонів на хабарі - підтвердив екс-перший заступник голови СБУ. Всі документи, що підтверджують незаконні виплати, він передав в НАБУ. Список фігурантів вражає: міністри, народні депутати, відомі політики, громадські діячі, представники міжнародних організацій, судді.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація