Дивіться онлайн інавгурацію Зеленського

Дивіться онлайн інавгурацію Зеленського

Володимир Зеленський / Фото: УНІАН

Сама церемонія розпочнеться о 9:45.

Сьогодні, 20 травня, у Києві відбувається інавгурація шостого президента України Володимира Зеленського. Дивіться наживо онлайн-трансляцію. 

Телевізійна служба новин каналу "1+1"  вийде в ефір о 9:00 зі спеціальним випуском, присвяченим урочистостям щодо вступу нового президента на посаду, а вже о 9:45 почнеться безпосередньо трансляція інавгурації президента. О 10:00 розпочнеться урочисте засідання Верховної Ради. Також у програмі Зеленського заплановано представлення командувачів ЗСУ, підняття державного прапору та зустріч з представниками іноземних делегацій. 

Подивитися урочисту церемонію інавгурації жестовою мовою в цей час можна буде на сайті ТСН.ua.

Як повідомлялося раніше, у понеділок, 20 травня, Володимир Зеленський офіційно вступить у повноваження президента України.  За результатами голосування виборців у другому турі він переміг Петра Порошенка. За його кандидатуру віддали понад 73% голосів. Таким чином, Зеленський стане шостим главою держави після проголошення незалежності України 1991 року. Рішення про дату інавгурації ухвалила Верховна Рада 16 травня. Сам Зеленський наполягав на проведенні інавгурації у вихідний день - 19 травня.   

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація