Дніпровський суд розглядає зміну запобіжного заходу Корбану. Онлайн-трансляція

Дніпровський суд розглядає зміну запобіжного заходу Корбану. Онлайн-трансляція

Корбану хочуть змінити запобіжний захід / Фото: УНІАН

Корбана примусово доставлять із лікарні до суду.

У суботу, 26 грудня, Дніпровський районний суд Києва продовжив засідання за клопотанням прокуратури щодо зміни запобіжного заходу лідеру партії "УКРОП" Геннадію Корбану з домашнього арешту на утримання під вартою.

Представники обвинувачення повідомили суду, що Корбану також вручили повістку про виклик до суду на 26 грудня на 9.00. Політик відмовився від одержання повістки.

Під час засідання суду прокурор подав клопотання про дозвіл на примусову достувку лідера "УКРОПу" до зали суду.

Своєю чергою захист Корбана виступила проти долучення наданих прокурором документів, заявивши, що клопотання і повістка вручалися без присутності адвокатів, з порушенням "будь-якого права на захист". Адвокат Оксана Томчук у ході засідання зазначила, що Корбан потребує 7-10 днів стаціонарного лікування після операції на серці.

Після оголошеної перерви суддя Микола Чаус задовольнив клопотання прокуратури про силовий привід і доставлення Геннадія Корбана із лікарні до судової зали. Суддя постановив, що Корбана мають доставити на засідання в суботу, 26 грудня, о 14.00, де суд розгляне зміну запобіжного заходу із домашнього арешту на утримання під вартою.

Дивіться онлайн-трансляцію судового засідання щодо справи Геннадія Корбана на сайті ТСН.ua.

Повʼязані теми:

Наступна публікація