До електронного браслета Штепа дібрала сукню та планує прикрасити його стразами

До електронного браслета Штепа дібрала сукню та планує прикрасити його стразами

У Харкові одіозного політика зустріли обурені активісти.

Скандальна екс-мер Слов'янська Неля Штепа прибула до Харкова на чергове судове засідання в її справі вже з електронним браслетом на руці. Вона приїхала без супроводу поліції та без групи підтримки, але з трьома адвокатами, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

До чорного браслету Штепа вдягнула чорно-білу сукню та пообіцяла прикрасити свій засіб контролю стразами. На засіданні вона весь час приймала ліки та сильно кашляла. Суд тривав півтори години – допитували свідків захисту у справі про зазіхання на територіальну цілісність України та створення терористичної організації. Після того невдоволені останніми подіями харківські активісти спробували запитати, чому підозрюваній змінили запобіжний захід.

Неля Штепа тікала із зали суду в Харкові через натовп незадоволених активістів

Неля Штепа тікала із зали суду в Харкові через натовп незадоволених активістів

Однак судді пішли з обіцянкою дати коментарі в понеділок, а Штепа прикрилася адвокатами та втекла із зали без відповідей, котрі цікавили представників громадськості та журналістів. Тепер стежити за її пересуванням будуть за допомогою браслету в поліції Слов'янська. У прокуратурі ж сподіваються, що знімати електронний аксесуар Штепа не стане. "Сподіваємось, що буде дотримуватися правил. Ми наполягали на продовженні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, проте на цей час ми не бачимо повного тексту ухвали, чим суд мотивував це рішення", - пояснила представник прокуратури Харківщини Олена Кравченко.

Як уже повідомлялося, одіозна екс-мер Слов'янська Штепа перебуває у невеличкому будинку в своєму місті під постійною охороною. Місцеві жителі про повернення Штепи знають, багато хто з цього радіє та навіть підтримує колишню очільницю міста, яку судять за сепаратизм. "І нас держава абсолютно не захистила від сепаратистів", - кажуть вони. Сама Штепа заявляє, що хоче довести свою невинуватість, ба більше – планує балотуватися у мери і навіть у президенти.

Кореспондент ТСН Мар'я Уманська

Повʼязані теми:

Наступна публікація