До інавгурації Зеленського у парку помили паркани та обрізали дерева

До інавгурації Зеленського у парку помили паркани та обрізали дерева

Архівне фото / Фото: УНІАН

Підготовку до церемонії могли спостерігати всі охочі.

Три дні пішло на підготовку до церемонії. Комунальники до роботи взялися заздалегідь - обрізали дерева та помили паркани, йдеться у спецвипуску ТСН.

Репетиції самої церемонії тривали у неділю, 19 травня, упродовж усього дня. А у генеральному "прогоні" взяв участь сам Володимир Зеленський. 

Вдягнений у чорну футболку, він пройшов дорогою від оглядового майданчика біля Маріїнського палацу до Верховної Ради. За 20 хвилин вийшов, привітався з глядачами, які вишукувались біля паркану і далі попрямував до Маріїнського палацу. Рух парком перекривали лише частково, тому за генеральною репетицією могли спостерігати усі охочі.

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" екс-міністр закордонних справ Павло Клімкін зізнався, що для такої визначної події три дні на підготовку - аж занадто короткий строк, у деяких країнах до цього готуються місяцями. Але упевнений, що все відбудеться на високому рівні. 

Нагадаємо, 20 травня у Верховній Раді відбулась церемонія інавгурації обраного президента України Володимира Зеленського. У другому турі виборів він набрав рекордних 73,22% голосів, тоді як його опонент Петро Порошенко - 24,45%. Офіційні результати виборів були оголошені 30 квітня, однак депутати змогли призначити дату інавгурації лише 16 травня. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація