Дочка Тимошенко: маму винесли на руках і по-звірячому кинули в автозак

Дочка Тимошенко: маму винесли на руках і по-звірячому кинули в автозак

Фото: You Tube

У своєму звернення Євгенія Тимошенко заявляє, що офіційна інформація про те, як саме етапували екс-прем'єра, є повною брехнею.

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко вивезли з Лук'янівського СІЗО в автозаку без носилок і 12 валіз, про які повідомила Державна пенітенціарна служба.

Про це заявила дочка Тимошенко Євгенія у своєму відео-зверненні, викладеному прес-службою БЮТ на You Tube.

"Мою маму вранці винесли на руках, по-звірячому кинули в автозак, незважаючи на її важкий стан здоров'я та повезли в невідомому нам напрямку. Про це не повідомили ні мене, ні адвокатів", - каже дочка Тимошенко.

Вона просить журналістів "не розповсюджувати неправдиву інформацію, яку зараз тиражує влада".

"Я прошу вас припинити розповсюджувати брехню про 12 валіз, які зараз як говорять прямують з нею. О 6 ранку ми зайняли чергу, щоб передати передачу до мами до Нового року. Але коли ми намагались це зробити, нам повідомили, що в Лук'янівському СІЗО такої людини немає", - попросила Євгенія.

На записі видно, що Женя до нього не готувалась і зроблений він нашвидкуруч - вона стоїть на сірому фоні у звичайному светрі і дублянці, без макіяжу, а під час промови робить багато помилок.

Нагадаємо, за повідомленням о 8 ранку Юлія Тимошенко була етапована на "комфортабельному мікроавтобусі з усіма зручностями (біотуалет, умивальник, два дивана). При цьому були відправлені всі належні їй речі (12 валіз), для чого був задіяний окремий автомобіль".

Читайте також:

Тимошенко вже привезли до колонії

В колонії Тимошенко шитиме одяг для своїх тюремників

Політолог: Тимошенко етапували в класичному радянському стилі

Євгеня Тимошенко записала відеозвернення

Євгеня Тимошенко записала відеозвернення

Повʼязані теми:

Наступна публікація