Донецька поліція проводить обшуки у лікарів, які допомагають активістам під ВР - Соболєв

Донецька поліція проводить обшуки у лікарів, які допомагають активістам під ВР -  Соболєв

Фото: Reuters

Нардеп припускає, що медиків хочуть затримати.

Нардеп Єгор Соболєв заявив про спробу проведення обшуків у квартирі лікарів, які обслуговують учасників акції  - мешканців наметового містечка під Верховною Радою

Про це Соболев повідомив вранці 25 листопада. 

"У Києві на адресу Харківське шоссе 180/21 приїхали представники донецької поліції та прокуратури, намагаються провести обшуки у квартирі, яку орендують наші лікарі, які допомагають у таборі (наметовому містечку під ВР - ред.), надають першу допомогу, слідкують за здоров'ям (учасників акції)", - заявив він. 

"АТОвці, які перебувають тут (під ВР), вважаються донецькою поліцією "злочинним угрупованням, у Маріуполі штампуються рішення судів і намагаються знайти у них хоч щось, щоб їх затримати", - додав Соболєв.

Київ, Харківське шосе, 180/21. Біля квартири лікарів "Донбасу". Артем Іванович Подвиг, слідчий прокуратури Донецької області намагається провести обшук. Документу на право саме йому проводити обшук в нього немає. Саме цей слідчий порушив провадження про те, що ветерани батальйону "Донбас" - це організоване злочинне угрупування

Опубліковано Єгором Соболєвим 25 листопад 2017 р.

Як відомо, 24 листопада  "Рух визволення" заявив про викрадення активіста, ветерана батальйону "Донбас" Олександра Новікова.

За словами Соболєва, викраденням Новікова займалися дві групи спецпризначенців з Маріуполя та Києва. 

Він припускає, що  Новікова можуть вивезти у Маріуполь, а його викрадення пов'язує або з тим, що "Новікова у 2015 році шантажувала військова прокуратура, що звинуватять його у викраденні людини, якщо він не свідчитиме проти Семена Семенченка", або з тим, що учасники руху почали блокувати нелегальне "збагачення президента і Медведчука" через постачання на територію України палива з Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація