Донька поплічника бойовиків замість "Новоросії" розкішно живе в Києві

На своїй сторінці в Instagram Карина викладає фотографії, що свідчать про безбідне життя в Києві.

Донька пособника бойовиків ще діючого нардепа Володимира Струка Карина живе не на території "русского мира" в "Новоросії"-"ЛНР", а в Києві. Про це пише "Обозреватель".

Дівчина з чоловіком відпочивають в престижних ресторанах столиці, в той час, як в селищі Ювілейному в Луганську, де Струк довгий час був головою, а навесні створив збройні формування з козаків і колишніх афганців, жителі півроку живуть без води та електрики.

На своїй сторінці в Instagram Карина викладає фотографії, що свідчать про безбідне життя в Києві. На деяких фото є геолокація.

Так Карина засвітилася в Новопечерських Липках на тлі чорного автомобіля GELIK (таке авто є у її батька), крім того, вона відвідує Famous Restaurant and Dancing Terrace, розташований в Arena City в Києві і їздить на автомобілі Porsche з номером з п'яти сімок.

В той час, коли в Луганську йшли запеклі бої, а селище Ювілейний заполонили "Гради" бойовиків, обстрілюючи селище Металіст і Щастя, Карина відпочивала в Ялті, катаючись на яхті. У цьому місті у її батька та його брата є санаторій "Перлина".

Карина Струк в Instagram. / Фото: Instagram

Повʼязані теми:

Наступна публікація