Допит Януковича: у Києві активісти пікетуватимуть суд, а в Ростові спала цікавість до екс-президента

Допит Януковича: у Києві активісти пікетуватимуть суд, а в Ростові спала цікавість до екс-президента

Фото: Reuters

Сьогодні "Правий сектор" не блокує Лук'янівське СІЗО.

Святошинський суд Києва готується з другої спроби допитати екс-президента України Віктора Януковича, на зв'язку його очікують о 13.00, йдеться у ТСН.12:00.

Є велика імовірність, що він таки дасть свідчення. Під судом чергують близько сотні правоохоронців та близько десятка машин. Активісти "Правого сектору", які у п'ятницю не давали виїхати з Лук'янівського СІЗО автозаку з обвинувачуваними беркутівцями, сьогодні до ізолятору не пішли, а обіцяють пікетувати Святошинський суд з вимогою посадити Януковича на лаву підсудних, а не свідків. Під Лук'янівським СІЗО сьогодні активістів немає.

У Ростовському обласному суді з хвилини на хвилину чекають на кортеж Віктора Януковича. Навколо споруди суду посилені заходи безпеки, поліцейські чергують на кожному перехресті. З-під суду навіть евакуюють автомобілі. Зазначимо, що сьогодні Янукович зацікавив пресу не так сильно, як під час першого допиту - журналістів на місці події принаймні вдвічі менше.

Після допиту Янукович прямо у будівлі суду планує дати чергову прес-конференцію. Минулої п'ятниці разу він заявив що його головна помилка, що він не запровадив надзвичайний стан в Україні та не ввів війська в Київ, щоб "не було кровопролиття". Тоді же Янукович визнав що вже після втечі 1 березня 2014 просив Путіна ввести російську армію в нашу країну.

Кореспонденти ТСН Станіслав Фещенко, Роман Цимбалюк, Олександр Загородний

У Святошинському суді Києва вдруге допитають Януковича через Skype

У Святошинському суді Києва вдруге допитають Януковича через Skype

Повʼязані теми:

Наступна публікація