Дружина відсудила у Клюєва елітний маєток та сотні мільйонів гривень

Дружина відсудила у Клюєва елітний маєток та сотні мільйонів гривень

Дружина відсудила у Клюєва елітний маєток та сотні мільйонів гривень

Суд віддав маєток, авто і гроші дружині Клюєва / Фото: Наші гроші

Також дружині екс-нардепа дісталося авто. 

В рамках процесу щодо розлучення дружина нардепа Сергія Клюєва Ірина відсудила в нього шикарний маєток у передмісті Києва.

Про це повідомляють "Наші гроші" із посиланням на рішення Обухівського районного суду.

Суд постановив віддати Ірині Клюєвій будинок у Козині, земельну ділянку на 8,23 га, авто Mercedes-Benz S500L (2007 року випуску). Також Клюєва зобов'язали сплатити дружині компенсацію у розмірі 451,5 мільйона гривень.

Суд віддав маєток, авто і гроші дружині Клюєва / Фото: Наші гроші

Після розлучення у самого нардепа залишаться дві квартири (адреси не вказані), місце у підземній автостоянці на вулиці Мазепи,10 у Києві. Також Клюєв збереже свої акції австрійської компанії "SLAV Handel, Vertretung und Beteiligung AG" на загальну вартість 575 тисяч євро.

Примітно, що у своїй декларації за 2014 рік Клюєв написав, що у банках та активах він має 18,13 мільйона гривень.

Нагадаємо, Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа від "Опозиційного блоку" Сергія Клюєва та його затримання й арешт.

Правоохоронці шукають народного депутата Сергія Клюєва, аби вручити йому повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Політикові закидають шахрайство та розкрадання бюджетних коштів.

16 червня генпрокурор України вніс у Верховну Раду подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Сергія Клюєва. Рада позбавила недоторканності нардепа, після чого той намагався вилетіти до Австрії.

Колишній голова Адміністрації президента Андрій Клюєв був оголошений у розшук після його зникнення 28 лютого 2014 року.  Його підозрюють у причетності до скоєння масових вбивств, а також у привласненні коштів в особливо великих розмірах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація