Дубінський пришов свідчити на поліграфі, результати оприлюднять наступного тижня

Дубінський пришов свідчити на поліграфі, результати оприлюднять наступного тижня

Саме дослідження проходитиме за відсутності журналістів.

Здійснення психо-фізіологічного дослідження щодо народного депутата Олександра Дубінського відбувається згідно укладених офіційно договорів зі спеціалістом-поліграфологом, а результати тестів можуть використовуватися правоохоронцями при розслідуванні обставин корупційного скандалу, що виник у фракції "Слуги народу". Про це  заявила адвокатка Тетяна Костіна перед початком роботи детектора брехні.

Юристка наголосила, що захід не є шоу чи постановкою. "Це є дослідження з метою виявлення будь-яких ознак корупційних діянь у діяльності народного депутата Дубінського", - акцентувала представниця інтересів Дубінського.

Костіна наголосила на серйозності цього заходу. "Ми говоримо про те, що проводиться тестування, яке в подальшому може бути використане правоохоронними органами. Результати даного дослідження можуть бути підставою для збирання доказів у подальшому", - пояснила вона.

Юристка повідомила, що дослідження проводитимуть без журналістів. З її слів, це потрібно для забезпечення умов отримання об’єктивних показників. Результати обіцяють надати в понеділок, 28 жовтня.

Як повідомлялося, у президентській фракції "Слуга народу" стався серйозний публічний конфлікт. Політики не дійшли згоди щодо законопроектів, пов’язаних із автоматизованими електронними майданчиками, котрі працюють на ринку купівлі-продажу нерухомого майна. Основними сторонами конфлікту виступили лідер фракції Давид Арахамія та депутат Олександр Дубінський. Розголос навколо цієї події дійшов і до президента Володимира Зеленського, який закликав усіх нардепів із комітету питань фінансів, податкової та митної політики пройти перевірку на детекторі брехні. Спеціалізована антикорупційна прокуратура порушила справу через можливе отримання хабарів депутатами.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Конфлікт у "Слузі народу"
Наступна публікація