Дубінський розповів про голосування за виключення його з фракції "Слуга народу"

Дубінський розповів про голосування за виключення його з фракції "Слуга народу"

Нардеп каже, що "ведення санкцій США було наслідком фейковий доносу".

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський в ефірі "Право на владу" на телеканалі "1+1" розповів, як відбувається голосування за його виключення з фракції.

"У нас зараз відбувається спроба анонімного голосування за виключення пана Дубінського з фракції "Слуги народу". Про мене йде голосування. Ключове питання, яке я особисто хотів з колегами обговорити, — це причини цього винятку. Тому що у нас відбувалася фракція "Слуги народу", у мене була можливість поспілкуватися особисто з президентом, а потім виступити перед фракцією. І я досить аргументовано, з приведенням всіх доказів показав, що введення цих санкцій (США — ред.) було наслідком фейкового доносу, який написали аферисти під назвою "Центр протидії корупції", — сказав Дубінський.

Дубінського намагаються виключити зі "Слуг народу" методом анонімного голосування

Дубінського намагаються виключити зі "Слуг народу" методом анонімного голосування

Народний депутат уточнив, що "за всіма фактами, які там наведені, — вірніше, фейкової інформації — я навів свої відповіді. Я вважаю, що вони максимально переконливі, щоб показати, що ці санкції були введені в результаті того, що офіційні особи США були введені в оману українськими активістами. Чому це сталося? "Активістами" — ясна річ, я беру в лапки слово. Чому це сталося? Тому що ці так звані "активісти" протягом останніх кількох років створюють системні механізми тиску на українську владу".

"Втручання у вибори, яке ставиться мені відповідно до пресрелізу Мінфіну США, насправді відбувається в Україні. Тому що той же ЦПК, якщо відкрити його сайт, — там написано, що фінансується він за рахунок коштів американського уряду і уряду Європейського Союзу. При цьому ЦПК запускає рекламні кампанії, спрямовані на дискредитацію партії "Слуга народу" та інших партій просто перед місцевими виборами. І хвалиться, що просто перед цими місцевими виборами охопив 6,5 млн виборців інформацією про те, які зашкварені депутати в тій чи іншій партії і яка взагалі партія сама по собі зашкварена. Тобто з чим ми стикаємося? Ми стикаємося з механізмом тиску на українську владу", — сказав Дубінський.

Ведуча Наталія Мосейчук запитала, чи пропонував президент Володимир Зеленський вийти Дубінському з фракції.

"Я відповів президенту "ні", — сказав Дубінський.

Ведуча запитала, чи вважає нардеп, що на президента тиснуть.

"Я вважаю, що його оточення просто використовує ці помилкові наративи для того, щоб вводити його в оману. Тому що це інструмент тиску на владу — причому тиск не в позитивному ключі. Тому що той же ЦПК системно захищає пана Ситника, який є двічі судом визнаним корупціонером, внесений до державного реєстру корупціонерів, Конституційний суд визнав призначення його директором НАБУ неконституційним. Він продовжує робити вигляд, що він виконує обов'язки директора НАБУ, а по суті присвоїв його повноваження. Про це там ні слова. Там немає жодного слова про жодного корупціонера, які продовжують керувати державою Україна", — відповів Дубінський.

Олександр Дубінський заявив, що не збирається визнавати анонімного голосування за його виключення

Олександр Дубінський заявив, що не збирається визнавати анонімного голосування за його виключення

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація