Екс-регіонал Колесніченко заявив, що його колишню дружину виманили з Криму шантажем

Екс-регіонал Колесніченко заявив, що його колишню дружину виманили з Криму шантажем

Фото: УНІАН

Колишній нардеп-утікач висміяв судовий позов екс-дружини проти нього.

Колишня дружина екс-регіонала Вадима Колесніченка намагається позбавити його батьківських прав, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

У середу, 19 квітня, позов Лілії Македон, яка самостійно виховує їхнього спільного сина, розглядав Дарницький суд столиці. Засідання тривало майже годину і врешті-решт відповідальність за рішення райсуд переклав на апеляційний суд столиці.

Сам екс-нардеп уже третій рік живе в окупованому Криму і підтримує окупаційну владу. На суд до Києва ні він, ані його представник - не з'явилися.

Колишня дружина екс-регіонала Колесніченка намагається позбавити його батьківських прав

Колишня дружина екс-регіонала Колесніченка намагається позбавити його батьківських прав

2014-го року після Євромайдану Колесніченко з усією родиною втік до окупованого Криму. А рік тому, на початку квітня, жінка із сином знову тікає - уже назад, до України. Сьогодні Лілія неохоче, але все ж таки зізналася, що їх із Колесніченком уже давно нічого не пов'язує.

"Ми чужі люди", - сказала Лілія.

З самим Вадимом Колесніченко вдалося зв'язатися по Skype. Він постійно посміхався, був у гарному гуморі і відповідав на усі запитання про колишню дружину.

Зокрема, він впевнений, що тікати від нього Лілію, ймовірно, змусили: "Я припускаю варіант шантажу з боку спецслужб, і її родичі виступили як заручники".

Колесніченко каже, що два роки до втечі його син жив з ним у Криму і ходив там до школи. Над судовим позовом екс-дружини Колесніченко просто насміхається.

"Я приблизно знаю, яке буде рішення. Суд не може мене позбавити батьківства. Це речі очевидні. Підстав для позбавлення мене батьківських прав немає в принципі", - впевнений колишній регіонал.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

Повʼязані теми:

Наступна публікація