Екс-регіонал та скандальний забудовник: Порошенко нагородив Лисова

Екс-регіонал та скандальний забудовник: Порошенко нагородив Лисова

Фото: УНІАН

2015 року Генпрокуратура відкрила справу через "будівельну аферу" Лисова.

Президент України Петро Порошенко нагородив орденом "За заслуги" І ступеня екс-нардепа від "Партії регіонів" Ігоря Лисова. Указ про нагородження скандального забудовника Лисова опубліковано на сайті президента від 4 травня.

Уточнюється, що Лисова та інших нагороджено "за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм".

Про нагородження екс-регіонала також написав журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Лисов – колишній нардеп від Партії регіонів двох скликань. Скандальний забудовник. В 2009-му році став відомим через те, що його пасинок з ножем напав на водія поливальної машини в Києві. Пасинок ганяв вночі містом на джипі і комунальний транспорт йому дуже заважав. Справу пасинка, очікувано, зам'яли", - написав він.

За словами кандидата у президенти, пізніше Лисов хотів збудувати храм у Києві. "Мешканці Голосіївського району на громадських слуханнях дозволили лише з умовою, щоб храм був Української автокефальної церкви (УАПЦ). Лисов пообіцяв. А, коли храм побудували, Лисов передав його Московському патріархату", - розповідає Гнап.

Крім того, 2015 року Генпрокуратура відкрила справу через масштабну будівельну аферу забудовником "Ліко-Град", власником якої є Лисов.

"Юрію Луценко, чим завершилася та справа? Лисова покарали орденом?" - питає журналіст.

Нагадаємо, 10 травня повідомлялося, що Порошенко нагородив орденом "За заслуги" ІІІ ступеня свого прес-секретаря Святослава Цеголка.

Порошенко не прийшов до слідчого у Генпрокуратуру

Порошенко не прийшов до слідчого у Генпрокуратуру

Повʼязані теми:

Наступна публікація