Екзит-пол ТСН: Зеленський впевнено перемагає у першому турі виборів президента України

Екзит-пол ТСН: Зеленський впевнено перемагає у першому турі виборів президента України

Фото: Associated Press

На українців чекає другий тур волевиявлення.

Володимир Зеленський очолив рейтинг симпатій виборців, які прийшли на свої виборчі дільниці. За нього проголосувало 30,1%, йдеться в результатах екзит-полу на замовлення ТСН станом на 18:00. 

На другому місці - чинний президент Петро Порошенко із результатом у 18,5%.

Третю позицію займає колишня прем'єр-міністерка, лідерка партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко - 14%.

Висуванець від партії "Опозиційна платформа - За життя" та народний депутат Юрій Бойко посів четверте місце із результатом у 9,1%. Далі за ним йде Анатолій Гриценко - 7,6%.

Шосте місце на виборах посів екс-голова СБУ Ігор Смешко з результатом в 6,6%. Далі йдуть Олег Ляшко (5,0%) та Олександр Вілкул (3,7%).

Фото: ТСН.ua

Проведений 31.03.2019 дослідницькими компаніями Kantar TNS та Info Sapiens на замовлення каналу 1+1. Опитано близько 20000 респондентів від 18 років на виході з 600 виборчих дільниць на всій території України (крім спеціальних, закордонних дільниць та окупованих територій). Методика: особисте інтерв’ю. Теоретична похибка вибірки становить не більше 0,7%.

Методологія дослідження розроблялася згідно міжнародних стандартів проведення екзит-полів, з урахуванням багаторічного досвіду працівників обох компаній у проведенні екзит-полів під час попередніх виборів в Україні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація