Елітний відпочинок на Рівненщині: суд визнав Ситника винним у корупції

Елітний відпочинок на Рівненщині: суд визнав Ситника винним у корупції

Фото: НАБУ / Facebook

Директор НАБУ програв апеляцію у справі про корупційне діяння.

Рівненський апеляційний суд визнав директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника винним в корупційному правопорушенні.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп Олександр Дубінський.

"Ситник програв апеляцію. І є визнаним судом корупціонером. Корупціонер на чолі Антикорупційного бюро. Рішення першої інстанції", - написав він та оприлюднив фото ухвали.

Сытник проиграл аппеляцию. И является признанным судом коррупционером. Коррупционер во главе Антикоррупционного бюро. Решение первой инстанции.

Опубликовано Александром Дубинским Пятница, 13 декабря 2019 г.

Нагадаємо, у травні поточного року ГПУ викликала на допит директора НАБУ. Генпрокурор Луценко заявив, що Ситник "забув заплатити" за відпочинок родини у мисливському господарстві "Поліське-Сарни"..

"Коли чиновник отримує будь-які послуги, а хтось інший платить, наприклад, 100 тис. грн, то це називається неправомірна вигода. Пан Ситник мав би це показати у декларації як подарунок, або ж краще заплатити самому", - говорив Луценко.

Директора НАБУ Ситника суд визнав винним у корупції та оштрафував

Директора НАБУ Ситника суд визнав винним у корупції та оштрафував

Згодом Сарненський суд Рівненської області оштрафував Ситника, присудивши йому штраф у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів (3400 грн).

Своєю чергою директор НАБУ подав апеляцію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація