Феміда вихідного вечора. Насірова перевезли з кардіоцентру до суду

Феміда вихідного вечора. Насірова перевезли з кардіоцентру до суду

Фото: Reuters

Обрання запобіжного заходу голові ДФС відбудеться в Солом'янському райсуді Києва.

У суботу, 4 березня, о 19:00 має розпочатися засідання Солом'янського районного суду Києва, де оберуть запобіжний захід для відстороненого від виконання обов'язків голову Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

"Судове засідання Солом'янського районного суду міста Києва щодо обрання запобіжного заходу голові ДФС призначено на 19:00 сьогодні, 4 березня 2017 року. Слідчий суддя розгляне клопотання детективів НАБУ погоджене з прокурорами САП щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Засідання відбудеться за адресою Вознесенський узвіз (Смірнова-Ласточкіна), 10-Б", - ідеться в повідомленні.

Із кардіоцентру главу ДФС винесли до карети "швидкої допомоги" на ношах. На місці перебували співробітники НАБУ, родичі Насірова, його адвокати та преса. Близько о пів на сьому вечора Насірова доставили в приміщення Солом'янського райсуду, який тимчасово працює на вулиці Смірнова-Ласточкіна, пише "Українська правда".

Зазначимо, детективи НАБУ та Антикорупційної прокуратури вручили підозру голові Державної фіскальної служби Роману Насірову. Затримання відбувалось у столичній лікарні "Феофанія". 

Співробітникам Бюро довелося зачитувати підозру, поки чиновник із заплющеними очима і нібито непритомний лежав на величезному двоспальному ліжку палати. Згодом лікарі діагностували у 38-річного фіскальника інфаркт міокарда і закутаного у ковдру на реанімобілі переправили до іншого відділення медзакладу. Наступного дня після серцевого нападу Насірова повезли на процедури. Пізніше діагноз не підтвердився.

Фото: НАБУ

Фото: НАБУ

Насірова затримали та відсторонили з посади голови ДФС

Насірова затримали та відсторонили з посади голови ДФС

Повʼязані теми:

Наступна публікація