Гелетей слідом за Луценком зажадав вибачень від Гриценка

Гелетей слідом за Луценком зажадав вибачень від Гриценка

Фото: УНІАН

Скандальне інтерв'ю кандидата у президенти вже обернулося погрозами подати до суду.

Колишній міністр оборони та керівник Управління державної охорони (УДО) Валерій Гелетей зажадав вибачень від екс-міністра оборони та кандидата у президенти України Анатолія Гриценка.

Про це Гелетей написав на своїй сторінці у Facebook увечері 30 січня.

Гриценко напередодні в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону заявив, що Валерій Гелетей "ні дня не служив у армїї", працював "в УБОЗ та УБЕЗ на початку 90-х... суцільне хабарництво і кришування".

Начальник УДО зазначив, що більшу частину свого життя працював і очолював підрозділи з боротьби з організованими бандформуваннями та підрозділи кримінальної розвідки, "і саме цей досвід був вкрай необхідний для боротьби з терористичними та бандитськими угрупованнями в районі бойових дій у 2014 році". Водночас Гелетей заперечив, що колись працював у підрозділах з боротьби з економічними злочинами чи в прокуратурі.

Також Валерій Гелетей зазначив, що на момент призначення його міністром оборони більша частина Донеччини та Луганщини була захоплена російськими окупаційними військами та бойовиками. Саме зведені загони УДО під керівництвом Гелетея першими направилися у зону бойових дій на Донбас, зазначив він.

Екс-міністр оборони написав, що бійці УДО у 2014 році звільнили будівлю СБУ у Донецькій області і провели низку успішних бойових операцій, зокрема, зачистку гори Карачун.

"Ви б це дуже добре знали, якби йшли пліч-о-пліч, звільняючи будинок за будинком, розміновуючи залишені терористами розтяжки, знімаючи з українських адміністративних будівель прапори сепаратистів і РФ, які й досі лежать у моєму кабінеті як нагадування. Зайдіть у гості вибачитись за свої слова, і я вам покажу ці прапори!", – написав Валерій Гелетей.

Він також звинуватив Гриценка у "розпродажі" армії та корупції за часи перебування на посаді міністра оборони.

Рецепт брудного піару від кандидата в Президенти України Анатолій Гриценко простий – брехати більше. Скоріше за все,...

Опубліковано Валерієм Гелетеєм Середа, 30 січня 2019 р.

Нагадаємо, раніше очільник Генеральної прокуратури України Юрій Луценко зажадав від колишнього міністра оборони, кандидата в президенти Анатолія Гриценка вибачень за образу на адресу його сина, давши політику для цього 24 години.

Після цього Гриценко перепросив у сина Луценка, проте генпрокурора звинуватив у патологічній брехні. Політик запевнив, що давно не поважає очільника ГПУ і не чекає від нього вибачень.

Дружина Луценка погрожує судовим позовом Гриценку за образу сина

Дружина Луценка погрожує судовим позовом Гриценку за образу сина

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація