Гео Лерос звинувачує Зеленського у тиску на депутатів для виключення його з фракції "Слуги народу"

Гео Лерос звинувачує Зеленського у тиску на депутатів для виключення його з фракції "Слуги народу"

Фото: УНІАН

Під час виступу в парламенті Лерос різко розкритикував Зеленського і назвав його "порожнім місцем в історії".

Народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос каже, що президент Володимир Зеленський наказав терміново зібрати підписи за його виключення з фракції і тисне на депутатів.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Володимир Зеленський після моєї промови наказав Арахамії терміново зібрати підписи про виключення мене з фракції СН, навіть особисто тисне на депутатів, які не погодились мене виключити. Що ж, скоро стане відомо, кого все влаштовує, а хто не хоче миритися з цим свавіллям", - заявив депутат.

Володимир Зеленський після моєї промови наказав Арахамії теміново зібрати підписи про виключення мене з фракції СН,...

Опубліковано Geo Leros Вівторок, 1 вересня 2020 р.

Раніше 1 серпня Лерос під час виступу в парламенті різко розкритикував Зеленського. "Пане президенте, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злилися. Ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили цілу країну, згаявши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха", - заявив він.

Політик також розкритикував президента за "телефонне право" у виконанні очільника Офісу президента Андрія Єрмака і звинуватив Зеленського у кумівстві. Також Лерос дорікнув "призначенням люстрованих зашкварених махрових корупціонерів без конкурсу на митницю, податкову та всі інші корупційні годівниці".

"Ви здали країну в оренду олігархам, чим самі собі підписали вирок та стали порожнім місцем в історії. Вже зрозуміло, що не буде ніяких посадок, скоро українці остаточно визначаться, що не хочуть зустрічати з вами наступну весну", - заявив Лерос.

  • Гео Лерос опублікував відеозаписи, на яких нібито Денис Єрмак - брат керівника Офісу президента - проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче курирувати "Укрзалізницю", а на іншому обговорюється посада на Київській митниці.
  • Нещодавно машину депутата спалили. Справу розслідують правоохоронці.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація