Геращенко слухає пісні Лепса, хоча й не підтримує його висловлювань

Геращенко слухає пісні Лепса, хоча й не підтримує його висловлювань

Фото: Світське життя

Нардеп виступає за дотримання авторських прав та вантажить музику платно.

Радник міністра внутрішній справ Антон Геращенко завітав на презентацію нового відеокліпа Олександра Пономарьова, йдеться у "Світському житті".

У розмові з Осадчою він порівняв голос українського артиста із голосом Хуліо Іглесіаса.

"Мене сюди привів мій друг Зорян Шкіряк. Голос Олександра Пономарьова мені чимось нагадує голос Хуліо Іглесіаса, я вважаю, він – наш український Хуліо Іглесіас", - ствердив радник Авакова.

Радник міністра МВС Антон Геращенко показав свій плей-лист та зізнався, що слухає Лепса

Радник міністра МВС Антон Геращенко показав свій плей-лист та зізнався, що слухає Лепса

Крім того, Антон Геращенко показав Катерині, яку музику має в телефоні. Несподіванкою у цьому списку став російський співак Григорій Лепс.

"Моя любов юності, звичайно, Queen, мені подобається Елтон Джон, Deep Purple. Я слухаю і класичну музику, можу показати. Використовую музику законно, плачу за неї. Ось, будь ласка, зараз я слухаю Андреа Бочеллі, Пола МакКартні нещодавно вантажив. Іноді можу послухати і Лепса. Хоча, не завжди схвалюю його висловлювання, та й він у нас в базі "Миротворця" є за візити в Крим. Але послухати можна, дуже люблю The Beatles. Іноді люблю послухати Мусліма Магомаєва", - підсумував Геращенко.

Нагадаємо, у травні Антон Геращенко розповів Осадчій, як змінює памперси крихітній донечці. Нардеп та радник Авакова вправно порається із обов'язками тата.

Повʼязані теми:

Наступна публікація