Гопко на шпагаті, Тарута на голові: політики продемонстрували, чого варті у спорті

Гопко на шпагаті, Тарута на голові: політики продемонстрували, чого варті у спорті

Заразом ці навички засвідчили, що можуть бути корисними в політиці.

Народні депутати в незвичних позах: сторч головою, у шпагаті та в боксерському аперкоті. Про політиків у трико та з голим торсом ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Півроку нардеп Ганна Гопко у студії грації сідала на шпагат. "Коли тобі за 35 і з вагою 75 кілограм – у мене була така реакція: я і шпагат – це щось неможливе", - зізнається вона. Але жінка придбала звабливе тріко і почала тренуватися, хоча чоловік був проти цієї ідеї. "Я відчуваю, що в нас вдома буде суперечка", - каже Гопко. Але на шпагат, попри побоювання, сідає.

Наскільки українські політики спортивні

Наскільки українські політики спортивні

Для парламенту більше за шпагат потрібна навичка стояти на голові – в цьому впевнений нардеп і кандидат в президенти Сергій Тарута. "Які в них біцепси, тріцепси, інші м’язи – в уряді, в Адміністрації президента. А там потрібне тільки одне – мозок", - каже він. Тренується Тарута стоянням на голові кожного ранку.

У Вікторії Пташник відтепер вправно працює корпус, ноги і увага – вона мама маленького футболіста. Кожні вихідні – змагання і тренування, а іноді навіть чемпіонати з футболу. Син змушує її набивати м’яч і відбивати удари, захищаючи ворота.

Екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, виявляється, ще й вправний дзюдоїст – і не простий, а цілий президент федерації з дзюдо. Має  навіть чорний пояс. Проблеми зі здоров’ям, на які нарікав під час арешту і судового розгляду, він не заперечує – каже, що бореться вже не так гарно, як колись.

Скандальний нардеп Сергій Шахов уміє сідати на шпагат, ставати в позу кішки та дряпатися на канат, хоча й попереджає: "Буду, як сосиска". І визнає, що над своїм пресом йому ще належить попрацювати. Натомість Сергій Рибалка на "ти" з турніком, легко віджимається і залюбки бігає на доріжці. Однак улюбленим тренуванням вважає бокс – і це та навичка, яка в українському парламенті точно не буде зайвою.

Кореспондент ТСН Дар’я Счастлива

Повʼязані теми:

Наступна публікація