ГПУ відкидає звинувачення Transparency International щодо розслідування корупції Януковича

ГПУ відкидає звинувачення Transparency International щодо розслідування корупції Януковича

В Генпрокуратурі запевняють, що це повідомлення абсолютно не відповідає дійсності, називають його "дезінформацією".

У вівторок, 23 травня, Генпрокуратура спростувала звинувачення від антикорупційної організації Transparency International. Голова організації Хосе Угас напередодні висловив невдоволення стосовно діяльності ГПУ у розслідуванні корупційних справ екс-президента України Віктора Януковича. Розповсюджену інформацію у відомстві називають "дезінформацією" та додають свої спростування.

"Такі заяви не можуть не викликати здивування з огляду на те, що Генеральний прокурор України Юрій Луценко під час виступу 22.05.2017 року на заході, організованому Антикорупційною організацією Transparency International Україна, відповідаючи на питання Хосе Угаса, повідомив, що слідчими управління Генеральної прокуратури України з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, проводиться розслідування цілої низки кримінальних проваджень, у яких В. Януковичу повідомлено про підозру", - заявили в прес-службі Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, учора, 22 травня, голова антикорупційного руху Transparency International Хосе Угас заявив, що незадоволений розслідуванням справ, які проводять проти високопоставлених осіб, а також представників колишньої влади в Україні. Представники організації вважають, що найяскравішим прикладом корупції є діяльність екс-президента України Віктора Януковича, і розчаровані, що досі не відкрито жодного провадження стосовно корупційних діянь колишнього президента. 

Янукович не вийшов на відеозв'язок підчас розгляду справи в Оболонському суді

Янукович не вийшов на відеозв'язок підчас розгляду справи в Оболонському суді

Повʼязані теми:

Наступна публікація