ГПУ відпустила екс-регіонала Медяника

ГПУ відпустила екс-регіонала Медяника

ГПУ відпустила екс-регіонала Медяника

Фото: svit24.net

Генпрокуратура закрила провадження стосовно нього.

Генеральна прокуратура України закрила кримінальне провадження щодо екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Медяника і він вийшов на свободу.

Про це повідомив його адвокат Олег Бабич, передає "Інтерфакс".

"Генеральна прокуратура України прийняла рішення закрити кримінальне провадження щодо Медяника. Сьогодні Володимир Юрійович звільнений з-під варти, усі претензії до нього зняті", - розповів він.

Нагадаємо, Медяник мав найближчим часом вийти з-під арешту, оскільки в прокуратури немає доказів його вини. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко журналістам у Національній академії прокуратури.

8 серпня Печерський районний суд Києва заарештував на два місяці екс-депутата від Партії регіонів Володимира Медяника - фігуранта у справі Єфремова. Як відомо, Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль", коли він намагався вилетіти до Відня. Його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, а саме – у причетності до створення так званої "ЛНР". Зазначається, що екс-регіоналу ще можуть пред'явити звинувачення у фінансуванні тероризму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація