Гриценко сходив на допит і звинуватив СБУ та Порошенка

Гриценко сходив на допит і звинуватив СБУ та Порошенка

Фото: УНІАН

На думку політика, за побиттям в Одесі стоїть влада.

Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко побував на допиті у поліції. Про це він розповів у соцмережах, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Гриценко обвинувачує СБУ та особисто президента в причетності до побиття його та представників його команди в Одесі невідомими наприкінці листопада. Водночас політик може фігурувати в кримінальному провадженні Державного бюро розслідувань, яке було відкрито на початку грудня минулого року. Йдеться про роздержавлення нерухомості міністерства оборони  у 2005 році, коли Анатолій Гриценко його очолював. 

Гриценко звинувачує СБУ та президента в організації нападу на себе в Одесі

Гриценко звинувачує СБУ та президента в організації нападу на себе в Одесі

Однак глава ДБР Роман Труба заявив, що це провадження перебуває в зародковому стані і не має на меті чинити тиск на кандидатів у президенти. Інші кандидати в президенти в провадженнях, якими займається Державне бюро розслідувань, не фігурують. Також Труба спростував ймовірність використання бюро як інструменту тиску в виборчих перегонах.

"Хочу наголосити: жоден з кандидатів у президенти України не фігурує в жодному кримінальному провадженні, яке розслідується в Державному бюро розслідувань. Державне бюро розслідувань не буде інструментом в виборчій кампанії, я цього не дозволю. Жодних тисків не було зі сторони осіб, про яких ви щойно говорили", - запевнив керівник ДБР.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація