Григоришин прокоментував заяви Авакова щодо кримінальних справ проти нього

Григоришин прокоментував заяви Авакова щодо кримінальних справ проти нього

Російський бізнесмен Костянтин Григоришин / Фото: УНІАН

Він спростовує інформацію, озвучену головою МВС.  

Російський бізнесмен Костянтин Григоришин запевняє, що кримінальні справи проти нього в Україні не порушувалися. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу бізнесмена.

Таким чином у бізнесмена відреагували на слова міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про наявність таких справ.

"Хочемо запевнити, що на сьогоднішній день в Україні немає кримінальних справ, фігурантом яких є Григоришин. Заяви Авакова – це маніпуляція і чергові спроби дискредитувати опонента", – йдеться в заяві.

Звинувачення Авакова пояснили "результативною критикою і розкриттям корупційних схем чинного уряду, які веде Григоришин".

Бізнесмен сподівається на продовження процесів, які почалися в минулому році: на його думку, після зустрічі з "гастролерами" (так прем'єр Арсеній Яценюк назвав одеського губернатора Міхеіла Саакашвілі) Яценюк і Аваков зробили перші кроки з очищення від свого корупційного оточення.

"Сподіваюся, що в цьому році цей процес завершиться вашою явкою з повинною (можна в Facebook). А Україна отримає новий професійний і чесний уряд, який буде користуватися довірою і приведе країну до процвітання, чого вона і її народ гідні", – заявив Григоришин.

Аваков 19 листопада 2015 року заявив про справи щодо Григоришина. Через місяць він уточнив, що справи не в підслідності МВС та стосуються фінансових порушень Сумського НВО імені Фрунзе і "Укренерго".

Нагадаємо, у січні глава МВС України Арсен Аваков попросив розібратися, чи не було на користь бізнесмена Костянтина Григоришина з боку національної компанії "Укренерго" протекціонізму

Повʼязані теми:

Наступна публікація