Гройсман озвучив останній шанс врятувати підвищення пенсій у жовтні

Гройсман озвучив останній шанс врятувати підвищення пенсій у жовтні

Фото: УНІАН

Прем'єр чекає допомоги від українських депутатів.

Обіцяне урядом підвищення пенсій із 1 жовтня під загрозою зриву, оскільки депутати так і не дійшли до розгляду пенсійної реформи. Парламентарі застрягли на судовій, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Аби надихнути їх на прискорену і продовжену роботу, до Ради завітав прем'єр Володимир Гройсман, який попросив нардепів не розходитися, поки не проголосують за пенсійну реформу. Спікер тричі ставив питання про скасування перерви на розгляд, однак усі рази невдало. Тож тепер зможуть узятися до розгляду пенсійної реформи депутати лише в жовтні.

Підвищення пенсій із першого жовтня - під загрозою зриву

Підвищення пенсій із першого жовтня - під загрозою зриву

Надвечір прем'єр виступив із поясненнями та зверненням до депутатів. Він закликав об'єднатися і проголосувати швидше, бо для розрахунків нових цифр треба багато часу. "Ще є такий шанс і можливість – ухвалити пенсійну реформу в першому пленарному тижні саме на початку жовтня, і ми свою роботу сумлінно зробимо, ми будемо працювати 24 години на добу, але ми зробимо розрахунки для кожного українського пенсіонера", - пообіцяв Гройман.

Раніше депутати-пенсіонери і депутати ще не-пенсіонери зізналися, скільки грошей готують на "чорний день", як збираються жити в похилому віці та чи вірять узагалі, що старість прийде.

Повʼязані теми:

Наступна публікація