Гройсман розмежував мітингувальників під Радою за власним критерієм

Гройсман розмежував мітингувальників під Радою за власним критерієм

Фото: УНІАН

Частину протестувальників прем’єр підтримує, частину – ні.

Крім людей, які хочуть змін, під Радою зібралися й ті, хто намагається під гарними гаслами приховати жагу до влади. Так вважає прем’єр-міністр Володимир Гройсман, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Глава уряду запевнив, що підтримує ідею необхідності змін у державі, зокрема щодо створення антикорупційного суду та скасування недоторканності депутатів. Проте окремі політики, вважає Гройсман, намагаються цими гаслами дестабілізувати ситуацію в такий важкий для України час. «З одного боку, це ті люди, які прийшли висловити абсолютно своє глибоке переконання в необхідності змін, які готові важко працювати над цими змінами. А з іншого боку прийшли і ті, хто взагалі нічого не збирається робити. Вони намагаються гарними гаслами прикрити свою жагу до влади і боротьбу за владу», - прокоментував протести прем’єр.

Як повідомлялося, біля наметового містечка, що під Верховною Радою, сталася сутичка між мітингувлаьниками та правоохоронцями. Протестувальники застосували проти поліції палиці, а правоохоронці – випустили сльозогінний газ. Один з активних учасників протесту Семен Семенченко, який намагався зашкодити виїзду автозаків з затриманими з місця подій, вирушив до райвідділку поліції визволяти затриманих. Усього внаслідок штовханини було затримано 11 осіб.

Гройсман на засіданні уряду прокоментував події під українським парламентом

Гройсман на засіданні уряду прокоментував події під українським парламентом

Повʼязані теми:

Наступна публікація