Гройсман розповів про вплив Кононенка і Грановського на його Кабмін

Гройсман розповів про вплив Кононенка і Грановського на його Кабмін

Володимир Гройсман / Фото: Reuters

Він запевняє, що не знає, яким бізнесом займаються ці народні обранці.

Глава українського уряду Володимир Гройсман назвав неаргументованими звинувачення ЗМІ у тому, що нібито його оточення "підім'яло" під себе держгіганта "Укрпошту".

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"По-перше, якщо б вони сказали, що я маю стосунок до якогось конкретного підприємства, було б зрозуміло, у чому розслідування. По-друге, мені не потрібні жодні державні підприємства. А якщо б вони мені знадобилися, може, я б займався іншою справою, а не працював у владі. Не було і не буде", - запевнив він.

Також він заявив, що нардеп Ігор Кононенко не звертався до нього з жодним питанням після призначення прем'єр-міністром. Як відомо, раніше екс-міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус звинуватив першого заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка у лобіюванні своїх людей на високі посади в держкомпаніях і на крісло заступника міністра.

Крім того, він прокоментував можливий вплив депутата Олександра Грановського на його Кабмін.

"Депутата Грановського я бачив з відстані 2-3 метри, напевно, п'ять разів у своєму житті. Тому я не можу сказати, хто з них і чим займається. Ви, як люди, які роблять розслідування, хто, як, на кого впливає, краще за мене повинні знати, в чому їх бізнес (Гройсман звернувся до журналістів, - ред.)... Ви десь бачили моє прізвище? Ні", - сказав Гройсман.

В кінці минулого року видання "Новое время" опублікувало розслідування, в якому писало про те, що Укрпошту очолює Ігор Ткачук - людина без економічної освіти і серйозного управлінського досвіду в бізнесі, який є членом вінницького лобі і мав спільні справи з Гройсманом ще тоді, коли обидва були бізнесменами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація