Гройсман вимагає публічних вибачень Москаля перед Супрун через грубу лайку на її адресу

Гройсман вимагає публічних вибачень Москаля перед Супрун через грубу лайку на її адресу

Фото: tsn.ua

За словами прем'єра, така поведінка неприпустима для високопосадовця.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провів телефонну розмову із з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем через його лайку на адресу в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

Про це прем’єр написав на своїй сторінці в Twitter.

За його словами, така поведінка неприпустима для високопосадовця.

«Сказав, що вважаю: він має знайти сили публічно вибачитися перед в.о. МОЗ Уляною Супрун за образливі слова на її адресу. Така поведінка неприпустима для високопосадовця і мужчини та не прикрашає чоловіків», - зазначив він.

Нагадаємо, голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля обурила заява міністра охорони здоров'я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області були нерозмитнені належним чином. На сесії облради Москаль процитував заяву Супрун, одночасно коментуючи її. "Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості… Вчора розповсюдили всі інформаційні агентства її лист: "Є проблеми на Закарпатті, бо та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримали 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх та завезли контрабандою". Хоча зараз ми виставляємо митниці – все розмитнено. Це що за ї**нута, я вибачаюсь", - різко відреагував Москаль. 

Москаль різко відповів Супрун на звинувачення у "контрабанді" ліків

Москаль різко відповів Супрун на звинувачення у "контрабанді" ліків

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація