Харківські патріоти навідалися до будинку неадекватної жіночки, яка добивала активіста ногами

Активісти із прапорами та національною символікою влаштували акцію протесту.

Активісти харківського Євромайдану влаштували акцію протесту під будинком жінки, яка 13 квітня брала участь у масових заворушеннях та добивала проукраїнських активістів у Харкові

Як пише місцеве видання mykharkov.info, до активістів Євромайдану приєдналися також футбольні фанати та "автомайданівці", щоб навідатися до проросійськи налаштованої жінки в Чугуєві, яка жорстоко добивала ногами окривавленого та пораненого чоловіка біля метро. 

"Ми прийшли до будинку головної сепаратистки Чугуєва. У нас є інформація про те, де живе кожен ватник у цьому місті. Хочемо нагадати всім, кого дратує українська символіка: чемодан, вокзал, Росія. Слава Україні", - написав один з активістів на своїй сторінці в соціальній мережі. 

Нагадаємо, 13 квітня  проросійські налаштовані люди з георгіївськими стрічками та бітами напали на прихильників єдиної України,  в результаті чого постраждало 50 активістів. Кількох харків'ян  наздогнали та побили на вході в метро, а жінки з георгіївськими стрічками безжально добивали поранених активістів ногами, вигукуючи при цьому "Нелюди!".

Повʼязані теми:

Наступна публікація