#хочубачитидебати: у Мережі прагнуть побачити Зеленського і Порошенка в прямому ефірі

#хочубачитидебати: у Мережі прагнуть побачити Зеленського і Порошенка в прямому ефірі

Українці хочуть почути кандидатів у президенти.

У соцмережах українці ширять хештег #хочубачитидебати, за яким вимагають діалогу кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Флешмоб розпочала член правління Національної громадської телерадіокомпанії (НСТУ) Олександра Кольцова.

Вона вимагає дебатів перед другим туром виборів, який відбудеться 21 квітня. До нього за кількістю голосів пройшли чинний президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський.

"Як виборець, я хочу чути як думає, реагує, аргументує людина, що збирається заговорити від імені країни. Маємо право. Долучайтесь і вимагайте. #Хочубачитидебати”, - написала Кольцова.

Після першого туру і Порошенко, і Зеленський нібито погодилися із тим, що дебати перед другим етапом виборів потрібні. Згодом радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка сказав, що не бачить сенсу у дебатах з чинним президентом Петром Порошенком, тому що це "собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм".

Однак виборці у соцмережах також вимагають, щоб кандидати все ж таки зустрілися у прямому ефірі і ширять хештег Кольцової.

Фото: twitter.com/ankovsiika
Фото: twitter.com/nsnext_
Фото: twitter.com/Garik_Youmar
Фото: twitter.com/OYadchenko

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація