І знову Кива: скандальний нардеп під час засідання Ради розглядав інтимні знімки

І знову Кива: скандальний нардеп під час засідання Ради розглядав інтимні знімки

Фото: УНІАН

У цей момент спікер парламенту закликав депутатів голосувати.

Народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллю Киву знову спіймали у Раді за непристойним заняттям. Цього разу він розглядав інтимні фото у своєму телефоні.

Відповідне відео оприлюднило видання "TK.media".

У месенджері WhatsApp Кива розглядав дві фотографії оголеної жінки. У цей момент спікер парламенту Дмитро Разумков закликав депутатів "визначатись та голосувати".  Після цього Кива швидко закрив месенджер та відклав телефон.

Нагадаємо, Іллю Киву на початку жовтня застали за дивним заняттям просто в сесійній залі Верховної Ради. У ролику видно, як Кива розмовляв смартфоном з абонентом "Юлія конкурс краси Одеса". Потім він почав активно смикати пах, а після цього – підтяг шкарпетки. Пізніше він назвав відео "тупим фейком", а насправді "він просто поправив член, підтяг шкарпетки, подзвонив знайомій дівчині".

Через деякий час депутата знову застукали за переглядом дивних відео на телефоні під час засідання Ради. На відео чоловік допомагає іншому чоловіку взяти штангу, і коли останній її піднімає, йому на обличчя голою дупою сідає "тренер" та починає активно тертися.

Нардеп Ілля Кива пообіцяв відірвати голову та вилаявся

Нардеп Ілля Кива пообіцяв відірвати голову та вилаявся

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація