Ідея Рабіновича про делегацію на парад у Москві. Політики в унісон запропонували "квиток в один бік"

Ідея Рабіновича про делегацію на парад у Москві. Політики в унісон запропонували "квиток в один бік"

Фото: Офіційний сайт партії "За життя"

Українські політики відреагували на скандальну пропозицію нардепа від "ОПЗЖ".

Українські політики різко відреагували на пропозицію одного з лідерів "Опозиційної платформи - За життя" Вадима Рабіновича сформувати делегацію для участі в параді з нагоди 75-річчя перемоги у Другій світовій війні, який відбудеться в Москві.

Чинні та колишні народні депутати критикують пропозицію та пропонують ініціатору квиток в один бік до Кремля.

Ще під час засідання погоджувальної Ради Ярослав Железняк з фракції "Голос" пояснив, що ті, хто так хочуть поїхати на уклін до Путіна, можуть їхати, однак після не повертатися до Києва, а залишатися в Кремлі.

Там же стався словесний конфлікт між Рабіновичем та представницею "Європейської солідарності" Іриною Геращенко. Остання продовжила різку критику своїх політичних опонентів вже у соцмережах.

"Під час погоджувальної ради представник "ОПЗЖ" влаштував провокацію, запропонувавши сформувати делегацію депутатів на "парад Перемоги" в Москву. Мене вразило те, що ніхто з керівництва парламенту на це не відреагував. Ніхто. В них немає позиції, мужності, гідності", – написала вона у Facebook.

На Мюнхенській безпековій конференції відбулась міжнародна провокація під назвою "12 кроків реабілітації Путіна". Дуже добре, що державницька позиція частини делегації, зокрема, Петро Порошенко зупинила цю провокацію. П'ятий президент провів більше 30 зустрічей з нашими партнерами, щоб зупинити реабілітацію Путина та підтримати санкційний режим проти РФ. Примітно, що на ці "12 кроків" була повістю відсутня реакція влади: президента, МЗС, керівництва ВР. Iryna Gerashchenko під час засідання Погоджувальної Ради.

Опубліковано Європейська Солідарність Понеділок, 17 лютого 2020 р.  

Нардепка Вікторія Сюмар іронічно відреагувала на ініціативу Рабіновича та "запропонувала не повертатися".

"Ідею з українською парламентською делегацією на святкування Дня Побєди в Москві вважаю чудовою. За умови, що квиток учасникам святкувань - в один кінець. Без права повернення", – зазначила вона.

Ідею з українською парламентською делегацією на святкування Дня Побєди в Москві вважаю чудовою. За умови, що квиток учасникам святкувань - в один кінець. Без права повернення.

Опубліковано Вікторією Сюмар Понеділок, 17 лютого 2020 р.

Таку ж думку поділяє і колишній нардеп, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко: "Підтримую ідею депутатів ОПЗЖ поїхати на парад до Москви. Тільки не вертайтесь".

Підтримую ідею депутатів ОПЗЖ поїхати на парад до Москви. Тільки не вертайтесь.

Опубліковано Олегом Ляшком Понеділок, 17 лютого 2020 р. 

Раніше Володимир Путін раніше закликав світових лідерів приїхати на парад з нагоди 75-річчя перемоги у Другій світовій війні. до Москви, аби продемонструвати прихильність "ідеалам миру, свободи і справедливості". Відомо, що на пропозицію вже відгукнувся президент Франції Емануель Макрон.

Де любить відпочивати народний депутат України Вадим Рабінович

Де любить відпочивати народний депутат України Вадим Рабінович

Повʼязані теми:

Наступна публікація