Індекс Насірова. Результати виборів лідерів перегонів у "картатій" інфографіці

Індекс Насірова. Результати виборів лідерів перегонів у "картатій" інфографіці

Фото: ТСН.ua

Дані топ-5 кандидатів порівнюються із аутсайдером.

ЦВК оприлюднила остаточні результати виборів президента України у першому турі – лідером став Володимир Зеленський із 30,24% голосів, а другим із 15,95% став чинний президент Петро Порошенко.

Найменше виборців з усіх 39 кандидатів набрав скандальний екс-глава ДФС Роман Насіров. За нього проголосував лише 0,01% виборців – 2582 людини.

ТСН.ua зробив інфографіку з "індексом Насірова", де результати п’яти лідерів першого туру виборчих перегонів - Володимира Зеленського, Петра Порошенка, Юлії Тимошенко, Юрія Бойка та Анатолія Гриценка порівнюються із аутсайдером, небайдужим до картатих ковдр.  

Фото: ТСН.ua

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Згідно за результатами підрахунку 100% до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). Тимошенко зайняла третє місце з результатом в 13,4%. Єдиним регіоном, де вона здобула перемогу, стала Івано-Франківська область. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко - у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський - у решті.

Зеленський закликав свого опонента провести дебати на НСК "Олімпійський" у Києві. Порошенко на його виклик погодився. У МВС вже заявили про готовність забезпечити порядок на головній спортивній арені столиці

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація