"Інтерфакс" анулював новину про відставку Богдана і попросив вибачення у читачів

"Інтерфакс" анулював новину про відставку Богдана і попросив вибачення у читачів

Фото: УНІАН

Поширена раніше ЗМІ інформація про відставку Богдана виявилася неправдивою.

Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" анулювало новину про відставку глави Офісу президента Андрія Богдана і перепросило читачів.

Про це йдеться в заяві видання, яка оприлюднена у п'ятницю, 2 серпня.

 "Новина "Богдан написав заяву про відставку з посади глави Офісу президента - джерело" від 19:42 01.08.2019 анулюється. Агентство "Інтерфакс-Україна" приносить вибачення читачам", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, увечері 1 серпня низка всеукраїнських ЗМІ масово повідомила про те, що ніби голова Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення. Сам Богдан цю інформацію коментувати відмовився, офіційного підтвердження так і не було. Деякі ЗМІ, зокрема theБабель, опублікували фото ніби написаної Богданом заяви.

Фото: theБабель

У всіх фото однакове – заява сфотографована не повністю, не видно дати й підпису. У тексті заяви йдеться: "Прошу звільнити мене ... займаної посади за в... бажанням з моменту ... бажання".

Згодом цю інформацію заперечив заступник Богдана Руслан Рябошапка. Один з обраних депутатів від "Слуги народу", який просив не називати його імені, висловив "Радіо Свобода" думку, що Богдан просто пожартував: "Це схоже на жарт, прочитайте заяву до кінця".

Члени команди Зеленського відреагували на чутки про відставку Богдана

Члени команди Зеленського відреагували на чутки про відставку Богдана

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Відставка Богдана
Наступна публікація