Ісламський і китайських фактори. Ярош назвав головні козирі у боротьбі з Росією

Ісламський і китайських фактори. Ярош назвав головні козирі у боротьбі з Росією

Фото: УНІАН

На думку нардепа, Україні варто комплексно підходити до вирішення конфлікту.

Отримати перемогу над Росією можна лише у разі комплексного підходу – як дипломатичних заходів, так і оборонних. Про це в інтерв'ю "Espreso.tv" заявив нардеп Дмитро Ярош.

"Україні потрібен комплекс заходів – і дипломатичні заходи, і підвищення обороноздатності нашої країни, і підготовка до проведення у слушний момент миттєвої воєнної операції (як це було в Хорватії свого часу)", - наголосив Ярош.

"Треба піднімати рівень наших спецслужб (і це вже частково відбувається), включати ісламський фактор, який існує в Росії, і рух спротиву на Північному Кавказі, і китайський фактор у Сибіру", - додав політик.

Він також зазначив, що є категоричним противником прямих переговорів з бойовиками, крім тих випадків, коли мова йде про заручників.

"Вести ж будь-які політичні переговори – вони (Захарченко та Плотницький. – ред.) маріонетки, вони нічого не вирішують, і такі переговори не мають жодного сенсу", - додав він.

"Але ані Мінськ, ані ОБСЄ не вирішують питання сьогодні – ми це бачимо. Якщо взяти приклади Абхазії, Південної Осетії, Нагорного Карабаха Придністров'я – будь-які регіони, де Росія провокувала конфлікти – вони ніколи для тої держави не вирішувалися позитивно, вони заморожувалися, ставали постійною зоною дестабілізації для держави", - сказав Ярош.

Повʼязані теми:

Наступна публікація