"Історія повторюється у вигляді трагіфарсу": Лещенко прокоментував провадження САП

"Історія повторюється у вигляді трагіфарсу": Лещенко прокоментував провадження САП

Фото: УНІАН

Нардеп подає позов до САП про захист честі та гідності.

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що подасть позов до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про захист своєї честі та гідності.

Про це депутат повідомив у Facebook, коментуючи відкриття САП кримінального провадження щодо нього.

"Історія повторюється, але тепер у вигляді трагіфарсу. Два дні тому горе-прокурор Луценко обіцяв мені підозру за справу Манафорта. Сьогодні він оголошує про відкриття кримінальної справи... за отримання хабаря у вигляді квартири. Мені вже самому цікаво, куди далі заведе його фантазія", - зазначив Лещенко.

Депутат знову закликав генпрокурора Юрія Луценка негайно внести до парламенту подання про зняття з нього недоторканності.

"Обирайте самі, по якій справі - по Манафорту, по квартирі, за незаконну критику генпрокурора або його кума і начальника Порошенка. Я тут, і я готовий голосувати. Досить рятувати себе на посаді за рахунок створення навколо мене дешевих інформаційних приводів. Історія з квартирою вже закінчилася два роки тому рішенням суду, а також закриттям провадження самою прокуратурою за статтею "відсутність події злочину", - написав він.

Лещенко додав, що подає позов до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про захист своєї честі та гідності.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що народного депутата Сергія Лещенка викличуть до ГПУ та можуть вручити підозру за розголошення даних слідства про чорну касу "Партії регіонів" і можливе втручання у вибори в США.

До цього адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані скасував анонсований візит до України, під час якого мав намір познайомитись з новообраним президентом України Володимиром Зеленським. Причиною скасування приїзду Джуліані назвав оточення Зеленського, у якому є "вороги США", і озвучив одне прізвище - нардепа Сергія Лещенка. Депутат, своєю чергою, заявив, що Джуліані був дезінформований генпрокурором України Юрієм Луценком, який нібито намовив на депутата задля збереження своєї посади.

Розгляд апеляції Лещенка на рішення про втручання у вибори США не відбувся

Розгляд апеляції Лещенка на рішення про втручання у вибори США не відбувся

Повʼязані теми:

Наступна публікація