Кандидат Трампа на посаду очільника Нацрозвідки США обурений самовпевненістю РФ

Кандидат Трампа на посаду очільника Нацрозвідки США обурений самовпевненістю РФ

Фото: Reuters

Він вважає, що потрібно провести розслідування щодо втручання Росії у американські вибори президента.

Екс-сенатор-республіканець, кандидат на посаду голови директора Національної розвідки США від президента Дональда Трампа Ден Коутс дав критичну оцінку діям Росії у "глобальних справах", а також щодо її втручання в американські президентські вибори.

Про це він заявив під час слухань у Сенаті щодо його затвердження на посаді, - пише Укрінформ.

"Самовпевненість Росії у глобальних справах – це те, на що я дивлюся з великою стурбованістю, нам потрібно реагувати на це з широко відкритими очима й здоровою часткою скептицизму", - заявив Коутс.

Він також підтримав проведення детального розслідування щодо очевидного втручання Росії у президентські вибори в США. Він пообіцяв, що при затвердженні на посаді допомагатиме Спеціальному комітету з питань розвідки Сенату США в проведенні цього розслідування, назвавши це "обов'язком". Коутс наголосив, що не миритиметься з будь-яким політичним втручанням у процес розслідування з боку влади.

Ден Коутс - колишній сенатор від штату Індіана. За часів перебування в верхній палаті Конгресу він був членом Спеціального комітету з питань розвідки Сенату Сполучених Штатів.

Нагадаємо, що раніше йшлося про те, що розвідувальні служби США приховують частину секретних даних від глави держави Дональда Трампа: вони побоюються їхнього витоку або компрометації.

Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на колишніх і чинних американських чиновників.

Виявилося, що працівники розвідки у деяких випадках вирішили не розкривати Трампу свої джерела і способи отримання інформації. Зокрема, йдеться про засоби, за допомогою яких ведеться стеження за іноземними державами.

Трамп назначив радником з нацбезпеки США фаната українських військових

Трамп назначив радником з нацбезпеки США фаната українських військових

Повʼязані теми:

Наступна публікація