Кандидат у депутати Київради нібито вимагає гроші у бізнесменів, прикриваючись СБУ - ЗМІ

Кандидат у депутати Київради нібито вимагає гроші у бізнесменів, прикриваючись СБУ - ЗМІ

Ярошенко начебто назвав себе "смотрящим"

Про дану розмову в облдержадміністрації розповів один з учасників зустрічі у присутності свідків.

Кандидат у депутати від партії УДАР до Київради Георгій Ярошенко, який нібито неодноразово брав участь в неофіційних переговорах з представниками незаконного "уряду" Криму, начебто за допомогою СБУ вимагає гроші з підприємців.

Як повідомляє Цензор.нет, Ярошенко можливо став новим "смотрящим" від голови СБУ Валентина Наливайченка на митниці.

Історію, яка може завдати тяжкої шкоди репутації голови СБУ Наливайченка, мера Києва Кличка і народного депутата Іщенка, розповів заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Святослав Олійник у себе в Facebook.

"У Дніпропетровськ приїжджав хтось, хто представився Георгієм Ярошенко, який в клубі "Бартоломео" зібрав бізнесменів, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.

При цьому на руках він мав списки всіх експортерів та імпортерів, які можна отримати тільки в митниці або в СБУ. Він також був обізнаний у подробицях економічної діяльності кожного імпортера. У нього були списки номерів мобільних телефонів представників найбільших компаній.

Цей чоловік оголосив себе "смотрящим" від відділу СБУ і запропонував всім "подумати", яку суму вони будуть платити з кожного розмитненого контейнера", - пише Олійник.

Заступник губернатора заявив, що "звернувся до СБУ у Дніпропетровській області з проханням негайно встановити зазначеного громадянина і затримати його з метою проведення слідчих дій. В СБУ пообіцяли вжити заходів".

 
публикация Svyatoslav Oliynyk.
Про цю розмову в облдержадміністрації розповів один з учасників зустрічі у присутності свідків.

Повідомляється, що існують докази перебування Ярошенка в Дніпропетровську - скан-копія паспорта з готелю "Бартоломео", де проходила зустріч.

Повідомляється, що Ярошенко - права рука і директор підприємства "Південний", засновником якого є народний депутат фракції УДАР Валерій Іщенко, який володіє низкою торгових мереж, ринків та МАФів.

Цензор.нет пише, що "високопоставлений співробітник компетентних органів" підтвердив, що він дійсно має повноваження з самого верху СБУ, і здійснив поїздки по всіх регіонах України.



Також один зі співробітників спецслужби повідомив, що Ярошенко в квітні і травні 2014-го року брав участь в неофіційних переговорах з представниками незаконного "уряду" Криму

Повʼязані теми:

Наступна публікація