Кар'єра Саакашвілі завершена, пасажир знову обгидився – Медведєв

Кар'єра Саакашвілі завершена, пасажир знову обгидився – Медведєв

Фото: Reuters

Російський прем'єр прокоментував відставку очільника Одеської ОДА.

Результат діяльності в Одеській області екс-очільника ОДА Міхеїла Саакашвілі є навіть "не нульовим, а негативним".

Про це заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, пише "РИА Новости".

"Звільнення губернатора Одеської області виглядає не сильно значущою подією. Але я все ж скажу, ну, по-простому, по-російськи: цей пасажир, він вкотре обгидився, що називається, на жаль для України, яка, напевно, розраховувала на процвітання Одеської області з приходом такої досвідченої людини, але результат не нульовий, він негативний", - сказав він.

На думку Медведєва, після цього кар'єра Саакашвілі може завершитися.

"Я думаю, що кар'єра цієї людини, вона в Грузії завершилася, в Україні, найімовірніше, те ж саме відбувається", - сказав прем'єр.

Нагадаємо, 7 листопада Саакашвілі заявив про свою відставку. Він наголосив, що президент України Петро Порошенко не дотримується своїх обіцянок, а Адміністрація президента просуває на місця голів районних адміністрацій старих корупціонерів. Саакашвілі зауважив, що не збирається їхати з Одеси через "свої справи".

В Адміністрації президента України Петра Порошенка обговорюють кілька кандидатур на посаду голови Одеської області опісля відставки Саакашвілі. Обговорюється можливість призначення когось з колишніх голів Одеської ОДА. Також на Банковій обговорюють кандидутуру Анатолія Урбанського, який очолює Одеську обласну раду і є членом партії БПП. Ще одна можлива кандидатура – перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук. 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вже заявив, що візьме під особистий контроль ситуацію на Одещині після відставки Саакашвілі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація