Карти мостів і переписка щодо імпічменту президента. СБУ з прокуратурою здійснили 28 обшуків в Україні

Вони отримали докази причетності низки осіб до співпраці з антиукраїнськими центрами в РФ.

Прокуратура АР Крим спільно з СБУ в рамках протидії підривній діяльності здійснили 28 обшуків у різних областях України. Було отримано докази причетності низки осіб до співпраці з антиукраїнськими центрами в РФ та на окупованих нею територіях.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

Так, у Херсонській області була виявлена переписка з антиукраїнським центром із завданням організувати рішення місцевими радами про імпічмент президента за винагороду в 25 тис. доларів.

П‘ята колона шкварчить Прокуратура АР Крим спільно з Т СБУ в рамках протидії підривній діяльності провели 28 обшуків у...

Posted by Юрій Луценко on Wednesday, March 14, 2018

У Харківській області були  вилучені карти мостів і переправ, патрони, гранати, пластид з електрозапалом та грошові кошти - 50 тис. дол, грошові картки російського банку. 

У Львівській області були вилучені записи з підготовленим виступом на міжнародній конференції з підтримкою окупації Криму Росією.

Нагадаємо, в січні співробітники Служби безпеки України припинили в м. Кривий Ріг Дніпропетровської області діяльність антиукраїнського Інтернет-агітатора.

Повʼязані теми:

Наступна публікація