Керівник "Євробачення" на зустрічі з Порошенком похвалив Україну за бездоганне проведення конкурсу

Присутні були і ведучі пісенного змагання. 

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з організаторами та ведучими музичного конкурсу "Євробачення 2017" та привітав їх з успішним проведенням заходу.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Він привітав всіх причетних до міжнародного пісенного змагання і наголосив, що "Євробачення" в Україні було проведено на високому рівні в результаті ефективної координації та взаємодії команд, які над ним працювали.

"Це не лише питання дизайну чи творчих рішень, а також питання забезпечення безпеки для учасників та гостей. Я дуже радий, що нам вдалося все організувати на високому рівні. І це дало можливість нашим гостям почувати себе комфортно. Тисячі людей працювали над тим, щоб створити позитивний імідж України. І мені, видається, нам це вдалося зробити", - сказав Порошенко.

Гарант заявив, що до конкурсу були залучені також його дружина Марина і велика кількість волонтерів. Також Порошенко висловив сподівання,, що тисячам іноземних гостей, які в ці дні відвідали Київ, сподобалася як організація самого конкурсу, так і гостинність української столиці.

"Попри російську агресію та російську окупацію, українці та українська влада показали свою гостинність і зробили все від них залежне, щоб організувати по-справжньому прекрасну подію", - сказав президент, подякувавши  співачці Джамалі за те, що вона привезла "Євробачення" до України.

Керівник пісенного конкурсу Євробачення Ян Ола Санд, своєю чергою, відзначив надзвичайно високий рівень організації конкурсу в Києві.

"Щороку ми маємо якісь певні зауваження чи скарги: чи то транспорт, чи логістика, безпека, чи інші аспекти. Але "Євробачення" в Києві пройшло бездоганно. Ми не мали жодних проблем. З українського боку все було організовано на найвищому рівні", - сказав він.

За блискучу організацію конкурсу подякував і  член Адміністративної ради Європейської мовної спілки Павел Грицак.

"Це величезна міжнародна подія з тисячами іноземців, які відвідали Україну. Одне з найрейтинговіших телешоу з багатьма викликами і ризиками, особливо в сфері безпеки. І факт полягає в тому, що була зроблена чудова робота, щоб усі журналісти, конкурсанти та фанати відчули гостинність Києва і перебували в комфортних умовах", - сказав він.

Порошенко підсумував, що попри побоювання скептиків щодо можливих загроз, ніхто не завадив проведення конкурсу. Наприкінці розмови президент запросив усіх присутніх відвідати фінал Ліги Чемпіонів, який відбудеться в травні 2018 року в Києві. 

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко прокоментував скандальний вчинок українського пранкера Віталія Седюка, який під час Гранд-фіналу "Євробачення" виліз на сцену та продемонстрував свої сідниці. 

"І тут вилазить одна, вибачте на слові, дупа, яка думає, що це те, що світ має бачити з України. Я це точно розчарований, але вважаю, що враження від свята не вдалося зіпсувати", - підсумував він. 

Цікаві факти про Євробачення 2017 в Україні

Цікаві факти про Євробачення 2017 в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація