Кілька депутатів провели ніч у спальниках під АП через львівське сміття

Кілька депутатів провели ніч у спальниках під АП через львівське сміття

Кілька депутатів провели ніч у спальниках під АП через львівське сміття

Фото: ТСН.ua

ТСН відвідала нардепів о 4 ранку.

Депутат Олег Лаврик та 6 його колег підтримали Олега Березюка, який напередодні оголосив голодування та безстроковий пікет під Адміністрацією президента.

Як повідомляє кореспондент ТСН, станом на 4 ранку всі нардепи були на місці, а охорона запевнила, що народні обранці нікуди не йшли з-під Адміністрації. Щоправда, до голодування вони не приєднались, тільки підтримали пікет.

На сходах Адміністрації президента - каремати, ліжники та з десяток пляшок води. Їх купили у крамниці, що поруч. Деякі нардепи кажуть, що встигли узяти із дому найнеобхідніше, а комендант будівлі дозволив користуватися санвузлом.

Деякі організовували ночівлю уже на місці, оскільки до пікету не готувались. Березюк каже, що ніч минула непогано. Могло бути й зручніше, проте особливих незручностей не відчув. Так само не відчуває поки сильного дискомфорту від того, що майже добу не їсть.

Після ночівлі більшість згорнули каремати та пішли готуватись до робочого дня. Березюк йти з-під стін Адміністрації Президента не збирається і сьогодні.

Зазначимо, що у самій Раді під час засідання львівське сміття стало головною темою – Оксана Сироїд долучилась до голодування, "Самопоміч" закликала не мучити львів'ян та ухвалити консолідоване рішення, а БПП вимагала добровільної відставки Садового.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Наступна публікація