"Кінець епохи бідності": журналісти показали триповерховий маєток в Конча-Заспі, де оселився Зеленський

"Кінець епохи бідності": журналісти показали триповерховий маєток в Конча-Заспі, де оселився Зеленський

Фото: "Схеми"

У маєтку нещодавно зробили ремонт.

Журналісти показали, який має вигляд президентська дача на території резиденції "Конча-Заспа", де тимчасово житиме глава держави Володимир Зеленський зі своєю родиною.

Світлини маєтку поширив у Facebook журналіст "Схем" Михайло Ткач.

На опублікованих фото видно одну зі спалень, ванну кімнату та, імовірно, кухню. Повідомляється, що в маєтку, в якому нещодавно зробили ремонт за державний кошт, чотири спальні, ліфт, сауна і солярій. Також там є кінозал, більярдна, масажний кабінет, басейн і санвузли, які оздоблені мармуром.

Загалом, зі слів журналіста, триповерховий маєток має понад дві тисячі квадратних метрів та кілька гектарів території навкруги.

"Подивіться на цей палац. "Кінець епохи бідності!", - написав Михайло Ткач.

Фото: "Схеми"
Фото: "Схеми"

Зазначимо, що раніше в маєтку близько 10 років прожив третій президент України Віктор Ющенко. До нього дачею в Кончі-Заспі користувався Леонід Кучма.

Нагадаємо, журналісти-розслідувачі "Схеми: корупція в деталях" з'ясували, що президент України Володимир Зеленський користується державною дачею на території резиденції "Конча-Заспа". Водночас в Офісі президента заявили, що через те, що Зеленський продав будинок у с. Іванковичі в Київській області, він тимчасово із сім’єю тимчасово проживатиме у державній резиденції "Конча-Заспа".  

Сам Зеленський до свого президенства засуджував політиків, які користуються державними пільгами та привілеями державним коштом та стверджував, що державні резиденції треба "віддати дітям". 

"Діти, нехай в цих резиденціях живуть, дітки якісь. Якісь табори відпочинку, якісь люди, яким це дійсно потрібно. Ці резиденції - я не бачу в них взагалі жодного сенсу", - наводить журналіст слова Володимира Зеленського.

В Офісі Президента відреагували на сюжет програми "Схеми" про переїзд Зеленського

В Офісі Президента відреагували на сюжет програми "Схеми" про переїзд Зеленського

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація