Кива знову не прийшов на атестацію й уникнув психологічного тестування

Кива знову не прийшов на атестацію й уникнув психологічного тестування

Ілля Кива / Фото: УНІАН

При цьому він не пояснив свою відсутність на тестуваннях.

Глава Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива не з'явився у п'ятницю на атестаційне тестування, повідомляє "Укрінформ".

У Центрі рекрутингу Нацполіції заявили, що 1 квітня мало відбутися одразу два тестування. О 12.00 Ківа мав прийти на тестування з професійних навичок, а о 14.30 - психологічне тестування. Проте Кива на жодне з них не прийшов. 

Як розповіли в Центрі, за правилами проходження тесту, якщо особа не з'являється на перше тестування, то на друге вона не допускається, але на начальника Департаменту протидії наркозлочинності чекали і на 14.30.

У Центрі рекрутингу додали, що зазвичай до 30 осіб на день проходять таке тестування, проте на п'ятницю був зареєстрований лише Кива.

Водночас сам начальник Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції не надав інформацію, чому не з'явився на тестування.

Як відомо, Кива не пройшов переатестацію у нову поліцію: він не з'явився на неї, будучи нібито на лікарняному. Глава МВС Арсен Аваков своєю чергою заявив, що Кива пройде переатестацію, "коли настане необхідність".  

Раніше глава Національної поліція Хатія Деканоїдзе відмовилася коментувати скандальну поведінку глави Департаменту протидії наркозлочинності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація