Кличко назвав скляний пішохідний міст інструментом "політичної боротьби" за Київ

Кличко назвав скляний пішохідний міст інструментом "політичної боротьби" за Київ

Віталій Кличко / Фото: УНІАН

Кількість грошей на проєкт не збільшували, запевняє мер.

Мер Києва та голова МДА Віталій Кличко заявив про те, що довкола скляного пішохідного мосту у Києві наразі багато брехні та спекуляцій.

За його словами, наразі у Києві відбувається політична боротьба і вказаний туристичний об’єкт – один з її інструментів.

"До речі, "пішохідний міст Кличка" чи "скляний міст Кличка", як його там називають, став інструментом політичної боротьби. Тобто спекуляції про те, що вкрали міст, - брехня, про те, що збільшили кількість грошей на проєкт - брехня, скільки міст коштував, стільки і коштує. Спекуляція на тому, що гроші вкрали, - брехня", - наводить Укрінформ цитату Кличка.

Також очільник столиці наголосив, що всі рішення щодо Києва він ухвалює самостійно і без "смотрящих", про яких раніше розповідав керівник Офісу президента Андрій Богдан.

Раніше керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив про те, що звернеться до правоохоронних органів для перевірки оприлюдненої у ЗМІ інформації щодо можливої корупції під час будівництва Подільсько-Воскресенського, Шулявського і нового пішохідно-велосипедного мостів. До цього Богдан звернувся до уряду з проханням подати необхідні документи для звільнення Віталія Кличка з посади керівника Київської міської державної адміністрації. 

Сам Кличко у відповідь заявив, що розподіл повноважень міського голови Києва та керівника столичної державної адміністрації нібито суперечить європейській практиці місцевого самоврядування.      

Офіс президента просить Кабмін звільнити Кличка з посади голови КМДА

Офіс президента просить Кабмін звільнити Кличка з посади голови КМДА

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація