Клімкін про ймовірне призначення послом України у США: "Намагатимусь нікого нікуди не посилати"

Клімкін про ймовірне призначення послом України у США: "Намагатимусь нікого нікуди не посилати"

Фото: ТСН.ua

За його словами, інформація у ЗМІ не відповідає дійсності.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін спростував інформацію про те, що його можуть призначити послом у Сполучених Штатах Америки.

Про це він написав у своємуТwitter.

Інформацію про те, що Клімкін може поїхати до США як український дипломат оприлюднили деякі ЗМІ. Утім, вона не відповідає дійсності, повідомив глава МЗС.

"Кажуть, хтось намагається відрядити мене послом до США. Хай заспокояться. Ніхто нікуди мене не посилатиме. Я теж, як людина ввічлива і вихована, намагатимусь нікого нікуди не посилати", - написав він.

Нагадаємо, 30 травня Зеленський вніс до Верховної Ради подання про звільнення з посад двох міністрів і голови Служби безпеки. Зеленський вніс подання щодо звільнення Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ України, Степана Полторака – з посади міністра оборони України. Ще одне подання стосується відставки голови СБУ Василя Грицака. Своєю чергою Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони передав на голосування депутатами указ про звільнення Грицака та Клімкіна, проте висловився проти звільнення Полторака.

6 червня Рада провалила відставку міністра закордонних справ Клімкіна. Постанови не набрали необхідної кількості голосів. 11 червня президент України Володимир Зеленський вніс подання до парламенту щодо призначення міністром закордонних справ Вадима Пристайка. 

Ексклюзивне інтерв’ю дав Павло Клімкін сайту ТСН.ua

Ексклюзивне інтерв’ю дав Павло Клімкін сайту ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація